SON DAKİKA
Hava Durumu

Mimarlar eğitim programlarını sürdürüyor

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, üyelerine ve gelecek hedeflerinin merkezine mimarlığı oturtan gençlere, mimarlık bölümü öğrencilerine  yönelik olarak mesleğin çeşitli alanlarında,  uzman isimlerin katılımları ile gerçekleştirdiği bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2023 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2023 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mimarlar eğitim programlarını sürdürüyor

Programlar kapsamında son olarak 48. Dönem TMMOB Mimarlar Odası Onur Kurulu Üyesi, Yüksek Mimar Sinan Kayakıran’ın konuşmacı olarak katıldığı programla, katılımcılara ‘Şantiyelerde mimar olarak çalışmak’ konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Sunum öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ertaş, düzenli aralıklarla sürdürdükleri eğitim programları ile üyelerine, mimarlık öğrencilerine ve gelecek hedeflerinin merkezine mimarlık mesleğini koyan gençlere alanlarında yaşanan gelişmeleri uzman isimler aracılığıyla aktararak, yeni vizyonlar katmayı hedeflediklerini belirtti. Hasan Ertaş, programda emeği olan herkese ve katılımcılara teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından ‘Şantiyelerde mimar olarak çalışmak’ konulu sunumunu gerçekleştiren Yüksek Mimar Sinan Kayakıran ise, ‘Şantiyenin tanımı, şantiye çeşitleri, şantiyelerde görev dağılımı, şantiyelerde iş programı yapımı, riskler, iş kazaları, önlemler, denetleme mekanizmaları ve mimarların şantiyelerdeki hakları’ gibi konularda bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.