SON DAKİKA
Hava Durumu

Müezzinoğlu'ndan Yıldız'ın son durumu hakkında açıklama!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu gittiği Şevket Yılmaz Hastanesi'nden Başkan Yıldız ve şöförünün durumları hakkında bilgi verdi. AK Parti 1. Sıra

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2015 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Müezzinoğlu'ndan Yıldız'ın son durumu hakkında açıklama!
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu gittiği Şevket Yılmaz Hastanesi'nden Başkan Yıldız ve şöförünün durumları hakkında bilgi verdi.

AK Parti 1. Sıra milletvekili adayı olan Müezzinoğlu, mevcut programını bırakarak saldırıya uğrayan Gürsu Belediye Başkanı Yıldız’ın kaldırıldığı hastaneye geldi. Başkan Yıldızı’ı ameliyata girmeden evvel gördüğünü ifade eden Bakan Müezzinoğlu şunları söyledi: “Başkanımızı yoğun bakımdan ameliyata alınırken gördüm. Şoförü de ameliyatta. Başkanın sol gözünden giren kurşun kafasının sol tarafında Beyinde hasar var ama yaşamsal bulguları umut verici. Şoför kardeşimizin de batinde yaralanması var fakat daha iyi durumda. Başbakanımız da ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Bursa halkından ve  sevenlerinden dua istiyoruz. Tıbbi anlamda iyi bir ekip var. Daha iyi bir müdahale gerekirse Yıldız’ın transferi konusunda hazırlıklarımız var. Ailesine ve işine dönmesini diliyoruz. Bir zabıtanın makam için başkanına silah çekmesi izah edilemez. Saldırganın kimliği belli, emniyet arıyor."

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.