SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Atan'ın cenazesi toprağa verildi

Yenişehir ilçesinde, tartıştığını kişi tarafından tabancayla vurulup hayatını kaybeden AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı ve Yenişehir Z

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2015 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2015 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mustafa Atan'ın cenazesi toprağa verildi
Yenişehir ilçesinde, tartıştığını kişi tarafından tabancayla vurulup hayatını kaybeden AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı ve Yenişehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Atan'ın cenazesi toprağa verildi.
Çoban olan Yaşar K. (47) tarafından bekçi köpeklerinin kavgası yüzünden Yeniköy Mahallesi'nde tabancayla vurulan Atan (52), aynı mahallede bulunan Yeniköy Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze törenine, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, partililerin ve çok sayıda vatandaş katıldı.Burada gazetecilere açıklama yapan Şahin, Mustafa Atan'ın çok sevilen bir insan olduğunu söyledi.Atan'ın herkesle barışık bir insan olduğunu belirten Şahin, "Ancak hiç arzu etmediğimiz bir olay neticesinde aramızdan ayrıldı. Yeniköy Mahallemizin alt yapısı tamamlanmış. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bu gün görüştüm. Bayram sonrası hemen üst yapısı tamamlanacak. Köy meydanı düzenlenip Mustafa Atan arkadaşımızın ismi bu meydana verilecek" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.