SON DAKİKA
Hava Durumu

Otobüs minibüse çarptı: 4 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar devrilen yolcu minibüsünün b

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2012 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2012 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar devrilen yolcu minibüsünün bagaj kapısından çıkarılabildi. 

Kaza İstiklal Caddesi ile Alitekin Caddesi’nin birleştiği kavşakta meydana geldi. Ergün Savaş (56) yönetimindeki 16 VL 534 plakalı minibüs, Çeltikçi ve Gedelek köylerine giden 6 yolcusu ile Orhangazi terminalinden çıkıp güzergâhı gereği Alitekin Caddesi’ne girdi. Bu sırada Yenisölöz’den Orhangazi’ye yolcu taşıyan Fatih Gökçe (35) idaresindeki 16 VL 534 plakalı Yenisölöz Belediyesi’ne ait otobüs kavşaktan geçen yolcu minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan minibüs yolun sağında park halindeki bir araca çarpınca devrildi.

O esnada Hükümet Konağı önünde kontrol yapan polis ekipleri hemen kazaya müdahale etti. Yan yatan minibüsün bagaj kapısından çıkartılan yolculardan 4’ünün yaralı olduğu belirlendi. Olay yerine Orhangazi ve Gemlik’ten ambulanslar sevk edildi. Kazada yaralanan Mustafa Kocaman (82), Neriman Aydın (60), Hatice Şimşek (38) ve Yusuf Şimşek (44) ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Minibüs kaza yerinden vinç yardımı ile kaldırıldı. Bu sırada meraklı vatandaşların toplanması sebebi ile ekipler kaza yerinde çalışma yapmakta güçlük çekti. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.