SON DAKİKA
Hava Durumu

"Ramazan Ayında Binlerce Kişi Bereketli Sofralarda Buluştu"

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ramazan ayında Türkiye genelinde düzenlediği "Vakfeden Gönüllerin Bereketli Sofrası" etkinlikleriyle büyük bir coşku ve dayanışma örneği sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2024 00:22
Kaynak: Bülten
"Ramazan Ayında Binlerce Kişi Bereketli Sofralarda Buluştu"

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ramazan ayında Türkiye genelinde düzenlediği "Vakfeden Gönüllerin Bereketli Sofrası" etkinlikleriyle büyük bir coşku ve dayanışma örneği sergiledi. Bu kapsamda Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Bursa, Bilecik, Sakarya ve Yalova illerinde unutulmaz iftar buluşmalarına ev sahipliği yaptı.

Ramazan boyunca dört ilde beş ayrı salonda gerçekleşen iftar sofraları, 39 bin vatandaşın bir araya gelmesine vesile oldu. Her gün 1300 kişinin katılımıyla gerçekleşen bu özel buluşmalar, Vakıf geleneğinin canlı tutulması adına önemli bir adım oldu.

Bursa Emirsultan Hamamı Kültür Merkezinde verilen iftar nedeniyle ,Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan teşekkür mesajında : "Bu anlamlı etkinliklerin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri ERSOY olmak üzere, Vakıflar Genel Müdürü Sayın Sinan AKSU'ya, Bursa Valisi Sayın Mahmut DEMİRTAŞ'a, Sakarya Valisi Sayın Yaşar KARADENİZ'e, Bilecik Valisi Sayın Şefik AYGÖL'e, Yalova Valisi Sayın Dr. Hülya KAYA'ya, Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Sayın İrfan İŞERİ'ye, il müdürlerine ve görev alan personellere, Bölge Müdürlüğü çalışanlarına, katkı sunan vakıflara, hayırseverlere ve kurum/kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız.

Dualarla açılan sofralarda paylaşılan bereketin, tutulan oruçların ve edilen duaların Rabbimiz tarafından kabul edilmesini niyaz ediyor, Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz."  ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.