SON DAKİKA
Hava Durumu

Sahte Şeyh’den Ensar’a saldırı!

Allah’a (haşa) şirk koşmaktan, peygambere hakarete, naylon faturadan hapis yatmaya kadar sicilinde neredeyse yok yok olan sahte Şeyh Mustafa Özbağ, saltanat sürdüğü Karabaş-ı Veli Tekkesi’nden (Kültür Merkezi) çıkarılınca gerçek yüzünü bir kez daha tüm kamuoyuna gösterdi. 

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2020 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2020 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sahte Şeyh’den Ensar’a saldırı!

Alpaslan YILDIZ

Kendini anlatmak ve kamuoyunu aydınlatmak yerine AK Parti iktidarına, İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Osmangazi Belediyesi’ne iftiralarla saldıran Özbağ’ın Ensar Vakfı’nı ima ederek utanmazca saldırısı ise tarihe ibretlik bir belge olarak geçti. 
Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait olan ve tahsis edildiği Osmangazi Belediyesi tarafından restore edilerek yeniden ihya edilen Karabaşı-ı Veli Tekkesi’ne çöküp yıllardır lüks bir yaşam süren ve kamunun olanaklarını sonuna kadar kullanan, nüfuz edinen sahte Şeyh Mustafa Özbağ, bu tarihi mekandan çıkarılınca gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu. Kendisini üstat diye lanse eden ve din adamı havalarında sohbetler düzenleyen sahte şeyh, Mevleviliği, mesneviyi ve tasavvuf felsefesini sadece kendi rantı ve lüksü için kullandığını da sosyal medyadan yaptığı iftira, hakaret, yalan dolan ve saldırılarıyla gösterdi. 

NAYLONCU ÜSTAT (!)

Naylon fatura düzenlemekten 60 ay hapis cezası alan ve Atatürk Havaalanı’ndan kaçmaya çalışırken yakalanıp cezaevine gönderilen sözde şeyh, ipliğini pazara çıkaran Bursa Şehir Gazetesi ve sahibi Nezir Asaroğlu’nu müritlerine hedef gösterdi. Yetmedi AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı hedef aldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a da aba altından sopa gösteren sahte şeyh, bozulan rahatı olunca bir din adamının asla yapmayacağı kepazeliklere imza attı. Utanmadan iftira, yalan, dolan ve çamur at izi kalsın yöntemlerine başvuran Özbağ, AK Parti’ye dil uzatmaktan, AK Parti ve Müslüman düşmanlarının diliyle saldırmaktan geri durmadı. 

SEN NASIL DİN ADAMISIN MUSTAFA?

Kendileri her türlü rezilliğin içindeyken münferit bir şekilde yaşanan bir alçakça olay sonrası İslam düşmanlarının bir numaralı hedefi haline gelen Ensar Vakfı’nı bile pis operasyonuna malzeme yapmaktan utanmayan Mustafa Özbağ, mazluma mağdura kucak açan ve binlerce kişinin yardımına koşan Ensar Vakfı’na sosyal medya hesabından utanmazca saldırdı. Sözde şeyh elinden alınan imkânların ve lüksün ardından Ensar Vakfı’nı kast ederek, “Tekke’de malum vakıf gibi çocuk istismarı mı oldu? Kadın istismarı mı oldu? Tekkede din dil ırk mezhep meşrep istismarı mı oldu? Hayır” sözleri ile zihniyetini ve tıynetini de ortaya koydu. Bir din adamına asla yakışmayacak külhanbeyi iftira yalana sarılan, üç kuruşluk çıkarı için AK Parti ve Müslüman düşmanları ile kol kola giren Mustafa Özbağ, müritleri aracılığı ile sosyal medyadan tehdit, iftira ve algı kampanyası başlattı. 

AHMET HAKAN’A YÜREĞİ YEMEDİ!

Sahte şeyh kartondan kabadayı Mustafa Özbağ, bir yandan ayet sünnetten bahsediyor bir yandan iftira kampanyası ile güya Nezir Asaroğlu’nu AK Parti’ye hedef gösteriyor. Müritleri aracılığı ile tehditler savuran Özbağ, geçen hafta çok sert yazılar yazarak kendisine “Şarlatan” diyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan konusuna ise hiç değinmiyor. Belli ki sahte şeyh Ahmet Hakan’ı gözüne kestiremiyor, yüreği ona yetmiyor. Ensar Vakfı’na yönelik rezil saldırısını da bir gün sonra silerek geri vitese takan sahte şeyh, rantı kesilince bir anda İslam’a saldıranlarla aynı kulvara geçerek kendine yakışanı da yapmış oldu. 

AK PARTİ’Yİ VE SALMAN’I HEDEF ALDI

Sahte Şeyh Mustafa Özbağ, Tekke’deki saltanatının sona ermesiyle birlikte kelimenin tam anlamıyla adeta çılgına dönerken, bugüne kadar o imkanları kendisine sağlayan AK Parti iktidarını da hedef aldı. İl Başkanı Ayhan Salman’a saydıran sahte şeyh, “Tekke Benden kurtuldu, kapandı, Bursa’yı tüm Dünyada tanıtılmasına sebep olan, Güney Kore’den Almanya’ya, Hollanda kralından Belçika kraliçesine kadar tanıtım yapan tekke kurtuldu, rahat ol şen ol, Bursa İl başkanlığı ve sen davul zurna çaldırın, egonuz yükselsin...!” ifadelerini kullandı. Sahte şeyhin Tekke’nin kafe restoran yapılmak istendiği iddiası ise kargaları güldürecek cinsten yaşadığı acizlik bir kez daha ispatladı. Buradan Bursa Şehir Gazetesi olarak soruyoruz? Cevap ver Mustafa? Ahmet Hakan’ın yazdığı iddialara açıklaman ne? Naylon faturadan hapis yattın mı? Ayetten sünnetten dem vuran bir din adamı naylon fatura ile haksız kazanç elde eder mi? Devleti zarara uğratır mı? Peygambere iftira atan, Allah’a (Haşa) şirk koşan birinden Mevlevi Şeyhi olur mu? Din adamı iftira atmak, yalan söylemek, doğruyu çarpıtmak, başka Müslümanları hedef göstermek gibi bir davranış içinde olabilir mi?  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.