SON DAKİKA
Hava Durumu

Seymenler: ‘‘Türkyılmaz 9 yıla sayısız başarısızlık ve kargaşa sığdırdı’’ 

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, ‘‘Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, görevde olduğu dokuz yıla sayısız başarısızlık ve kargaşa sığdırdı. Mudanya Belediyesi ise üzerine ölü toprağı dökülmüş bir yer haline geldi.’’ dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Seymenler: ‘‘Türkyılmaz 9 yıla sayısız başarısızlık ve kargaşa sığdırdı’’ 

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler yaptığı açıklamada, Mudanya Belediyesi’nde söz verilip tutulmayan projelere yapılan yanlışlara değindi. Seymenler, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, görevde olduğu dokuz yıla sayısız başarısızlık ve kargaşa sığdırdığını belirterek şöyle devam etti; ‘‘Mudanya Belediyesi ise üzerine ölü toprağı dökülmüş bir yer haline geldi. Mudanya Belediye Başkanı’nın icraatlarını söz verip yerine getirmediği işler, yanlış yapılan işler ve kaosa dönüşen işler olmak üzere 3’e ayırabiliriz. Söz verilip yerine getirmediği işlerden sadece birkaçı şunlar; ‘Soğuk Hava Deposu, Hayvan Barınağı, Altın Yıllar Yaşam Köyü, Bademli Doğal Yaşam ve Spor Merkezi, Eğitim ve Spor Vadisi, Atatürk Evi’ Yanlış bir şekilde yaptığı işlerlerden birkaçı ise şöyle; ‘Yıldıztepe Projesi, Zübeyde Ana Çocuk Akademisi, Lahit görünümlü saksılar, Mali Tablo Panosu, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantıları’ Mudanya Belediye Başkanı’nın elinde kaosa dönüşen, maddi manevi sayısız mağduriyetlere sebep olan işler ise şunlar; ‘Güzelyalı İmar Planı, Kapalı Pazar Yeri, Güzelyalı Yüzme Havuzu, Tirilyespor Sahası.’’ 

‘‘YERİNE GETİRİLMEYEN PROJELER SAHTE BAL SATAN ADAMLARI GETİRDİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE’’ 

Yerine getirilmeyen projelere değinen Seymenler; ‘‘Özellikle oy avcılığıyla söz verilip yerine getirilmeyen projeler bir dönem çok meşhur olan sahte bal satan adamları getirdi gözümün önüne. Bahsettiğimiz konuların değerlendirmesini Mudanyalı hemşerilerimin takdirine bırakırken birkaç konuyu da Mudanya Belediye Başkanı’na sormak istiyorum. Mudanya ilçesi dışında başka bir spor kulübüne belediye adına maddi destekte bulundunuz mu? 195 milyon lira ek bütçe almanızı da göz önünde bulundurarak Mudanya’daki spor kulüplerine hangi kriterlere göre ve ne kadar malzeme, servis ve nakdi destekte bulunuyorsunuz? 1 milyon liradan fazla bedele aldığınız yüzlerce saksıyı kullanıma kapadığınız Kapalı Pazar yerinde 7 aydır neden bekletiyorsunuz?’’ ifadelerini kullandı. 

(Kadir Umut PEHLİVAN) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.