SON DAKİKA
Hava Durumu

TEDSİAD önemli hedeflerle yola çıktı!

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen önemli bir yol alan Tesisat Enerji Doğalgaz Mühendisleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TEDSEİAD) üyeleriyle dayanışma yemeğinde buluştu. Gecede konuşan TEDSİAD Başkanı Ali Başoğul, derneğin hedeflerini ve vizyonunu anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2022 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2022 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TEDSİAD önemli hedeflerle yola çıktı!

Gönlüferah Otel’de düzenlenen TEDSİAD lamsan toplantısına Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Büyükşehir Başkan Vekili Feti Yıldız, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ufuk Ay’ın yanı sıra dernek üyeleri ve aileleri katıldı. Toplantıda konuşan TEDSİAD Başkanı Ali Başoğul, yönetim olarak desturlarının öncelikle adaletli, ahlaklı, şeffaf, kaliteli, paylaşımcı ruh ile ekip ruhunu ön plana çıkararak kurumsallığı ve birlikteliği sağlamak olduğunu söyledi. Sektördeki farklı renkleri bir raya getirerek meslek, kişi ve büyüklük farkı gözetmeksizin çalışacaklarını anlatan Başoğul, elde edilmiş tüm tecrübelerden yararlanarak bunları gelecek kuşaklara aktarmanın gayretinde olacaklarını vurguladı. Başoğul, “TEDSİAD yönetimi olarak, yol haritamız, sektördeki firmaların sorunları ve gelişimi için, EPDK, TSE, üniversiteler ve meslek liseleriyle görüşmeler yapılması, mesleki yeterlilik belgeleri temini ve eğitim konusunda akredite kuruluşları ile birlikteliğin sağlanması, kaliteli ve kalifiye eleman yetiştirmek için tüm paydaşlarla işbirliği. Bursagaz yetkisi olan firmaların ve Bursagaz ile yaşadıkları sorunların çözülmesi, BTSO ve Esnaf odalarının desteklerinin genele yayılması, üretici ve ihracatçı firmalardan teknik ve eğitim desteği sağlanması, KOSGEB destekleri ve eğitim hizmetleri konusunda bilgi paylaşımlarının yapılmasıdır” dedi.

Yol haritalarında ayrıca mali, muhasebe, pazarlama ve satış konusunda eğitim ve araştırmalar yapılmasının yanı sıra sektörde fiyat politikası oluşturulması, tüketiciye eşit şekilde ulaşmak için reklam çalışmalarının yapılması, fuar ve benzeri organizasyonlara katılma şartlarının iyileştirmesi gibi sektördeki firmaların ve kişilerin ihtiyaç duyduğu her alanda destek sağlayacaklarını anlatan Başoğul,  üyeler arasında sosyal dayanışma ve kaynaşmanın sağlanmasının da derneğin hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Gecede Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Büyükşehir Başkan Vekili Feti Yıldız da birer selamlama konuşması yaptı.

(Alpaslan YILDIZ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.