SON DAKİKA
Hava Durumu

Temmuz 2021 İl divan toplantısında sene sonu değerlendirmesi yapıldı

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube’den

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Temmuz 2021 İl divan toplantısında sene sonu değerlendirmesi yapıldı

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube’den

“İlçe başkanlarına yetki teşekkürü”

Eğitimcilerin haklarını savunma noktasında ve eğitim alanında yaşanan sıkıntıların tespiti ve çözümü konularında büyük pay sahibi olan Eğitim Bir Sen'in Bursa 1 Nolu Şubesi; sene sonu değerlendirmesinin de yapıldı genişletilmiş Temmuz il divan toplantısını gerçekleştirdi. Sendikali eğitim çalınanlarının yüzde 52'sinin tercihi ile hem Bursa genelinde hem de tüm ilçelerde yetkili sendika olma unvanını bu yıl da korudu. İlçe bakanlarına başarıları dolayısıyla plaket takdimi yapıldı.

Başarılı bir şekilde birinci aşamasını gerçekleştirdiğimiz ilksan seçimleri önümüzdeki ay yapılacak toplu sözleşme hazırlıkları başta olmak üzere eğitim öğretim gündemine ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunan şube başkanı Acar “Pandemi sürecinde bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Şube ve ilçe yönetimlerimizle işyeri temsilcilerimizi kutluyor, bizi tercih ettikleri için üyelerimize ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz“ dedi.

Başkan Acar yetkili sendika başarısında pay sahibi olanlara teşekkürlerini sunarak şöyle devam etti, “Başarıda büyük pay sahibi olan Saygıdeğer Başkan Yardımcılarımız Adil Yazaıcıoğlu, Mehmet Ali Akiş

Mustafa Korkmaz, Ali Ağaoğlu, Cüneyt Vardar,Remzi Ayaz’a teşekkür ediyorum.

Kıymetli İlçe Başkanlarımız;

İbrahim Doğan(Büyükorhan), Ahmet Aydın(Büyükşehir), Halil Gemici(Gemlik), Osman Aykul(Gürsu), Ali İhsan Balım(Harmancık),  Sinan Aktaş(İnegöl),  Mahmut Kocadağ(İznik), Abdullah Gürbüz(Karacabey),  Sedat Karakaya(Keles),  Ahmet Dursun Çelik(Kestel), Mehmet Ali Dursun(Mudanya),  Hasan Duran(Mustafakemalpaşa),  Engin Koç(Nilüfer),  A. Nevzat Tanışık(Orhaneli), Selahattin Siyambaş(Orhangazi), Mehmet Şükrü Okatan(Osmangazi), Hüseyin Acet(Yenişehir), Halil İbrahim Ayvaz(Yıldırım) ve yönetim kurulu üyelerimize de özellikle teşekkür ediyorum.

Hanım komisyonu başkanımız ve yönetimi, ilçe kadın komisyonu başkan ve yönetimleri, Genç Memur Sen komisyonu başkanımız ve yönetimleri ile engelli komisyonu başkanımız be yönetimleri cefakâr işyeri temsilcilerimiz vefakâr üyelerimiz bu başarı sizlerin bu başarı hepimizin her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Pandemi sürecinde bir eğitim öğretim yılını daha başarılı bir şekilde geride bıraktık. Kuruluşumuzdan bugüne büyümemize güçlenmemize uzmanlaşma kurumsallaşma ve olgunlaşma yürüyüşümüze yeni ufuklardan yeni umutlara çağrımıza el veren omuz veren düne bugüne ve geleceğe vefa bakışını yüklenen sendikamızın yönetici ve üyesi tüm kardeşlerimize büyüklerimize gösterdikleri çaba ve gayretlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Gayret bizden Tevfik ve inayet Allah’tandır. Rabbim hayırlı işlerimizde yar ve yardımcımız olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.