SON DAKİKA
Hava Durumu

“Türkyılmaz, küçük algı oyunları peşinde”

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, CHP’li Hayri Türkyılmaz’ın göreve geldiği günden beri hizmet etmek yerine algı oyunları ve provokatif açıklamalarla başarısız belediyeciliğini makyajlamaya çalıştığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2022 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2022 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
“Türkyılmaz, küçük algı oyunları peşinde”

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, yaptığı açıklamada, “Beceriksiz ellerindeki Mudanya’da 8 yılı heba eden, hizmet üretemeyen ve Mudanya’ya değer katamayan CHP’li Hayri Türkyılmaz; seçimlerin yaklaştığı şu günlerde aklı sıra küçük algı oyunlarıyla, provokasyona açık davranışlarıyla hem genel merkezinin gözüne girme hem de Mudanyalıyı etkileme telaşında. Başarısız belediyeciliği ile halkta bir karşılığı kalmayan CHP’li Hayri Türkyılmaz yönetimindeki Mudanya’da maalesef hizmetleri ve projeleri değil, şark kurnazlıklarını, küçük algı oyunlarını ve provokasyona açık dili konuşmak zorunda kalıyoruz” dedi.

YÖRÜK TÜRKMEN ŞENLİĞİNDE ÇAV BELLA NE ALAKA

CHP’li Mudanya Belediyesi’nin Mudanya Mirzaoba Köyü Yörük Türkmen şenliğinde İtalyan anarşist, komünist ve sosyalistlerinin resmi marşı haline gelen Çav Bella şarkısını bandosuna çaldıracak kadar şaşırmış, yolunu kaybetmiş, değerlerinden uzaklaşmış olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiğini dile getiren Seymenler, “Hayri Türkyılmaz, Yörük Türkmen şenliğine gölge düşürmüştür” ifadelerini kullandı.

Seymenler, şöyle devam etti, “CHP’nin dalı da bir kökü de bir. İslam dünyasıyla ilgili bir sempozyumda Komünist Manifesto yazarı Karl Marx’tan alıntı yapan Kılıçdaroğlu da Yörük Türkmen şenliğinde İtalyan anarşist, komünistlerin gerillayı öven şarkısını çaldıran Hayri Türkyılmaz da aynı kafa.  Bizim kaynağımız, geleneğimiz, geleceğimiz Türk İslam ülküsüdür. Zeytini Yunan mitolojisiyle anan, İslam’ı Karl Marx’la yorumlayan, şarkısı Çav Bella olan bu zihniyet öz değerlerimizden fersah fersah uzaktadır.” Seymenler, 8 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Güzelyalı Yüzme Havuzunu, 3 yıl kapalı tuttuktan sonra sanki kendisi yapmış gibi bir de CHP milletvekili ve CHP  il başkanını da çağırarak açılış yapmanın aymazlıktan başka bir şey olamayacağını vurgularken, “Hayri Türkyılmaz Mudanyalıyı değil anca kendini kandırır” diye konuştu.

“PKK İLE KOL KOLA GEZENLERİ LANETLEMEYE DAVET EDİYORUM”

MHP İlçe Başkanı Erkut Seymenler, Mudanya’nın kahramanı Şehit Şükrü Çavuş’u anma programında yaşanan skandala da vurgu yaparak,  “Etik olmayan ve provokasyona açık bir şekilde siyasi propaganda yapmaya ve mesaj vermeye çalışan, şehit törenine siyaset karıştıran Hayri Türkyılmaz’ı bir dahaki törenlerde PKK’lılarla kol kola gezenleri lanetlemeye davet ediyorum” dedi.

“DÜN DE DOĞRU YOLDA DEĞİLDİ BUGÜN DE DEĞİL”

Seymenler açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Daha önce canlı yayında alevi vatandaşlara Cemevi vaadinde bulunan, daha sonra bu görev bizim sorumluluğumuzda değil diyen, meclis toplantısında ise MHP’lileri kapılara çarpı koymak ve alevi düşmanlığı yapmakla itham eden Hayri Türkyılmaz, dün de doğru yolda değildi bugün de değil.”

MUDANYA MECLİS TOPLANTILARI CİDDİYETİNİ KAYBETTİ

“Tüm bunlar yetmezmiş gibi Mudanya’da artık belediye meclis toplantıları da hüviyetinden çıkmış, ağırlığını ve ciddiyetini kaybetmiştir. Her ay saçma sapan nedenlerle olmayan projelerini satabilirim ümidiyle meclis toplantılarının yerini değiştiren Hayri Türkyılmaz belediye yönetim kontrolünü iyice kaybetmiştir.”

“SAKSILARI PAZARYERİNDE SAKLIYOR”

“Hayri Türkyılmaz’ın belediyecilik vizyonunu görmek isteyenleri kullanıma kapadığı pazaryerinde sakladığı yüzlerce saksıyı görmeye davet ediyorum. Olur olmaz her yere dip dibe 5’er 10’ar saksı koyan Hayri Türkyılmaz koyacak yer bulamadığı için saksıları kapalı pazar yerinde gizlemektedir. Gidip görebilirsiniz”

CHP DEMEK HEYKEL BELEDİYECİLİĞİ DEMEK

“Son olarak Heykel Belediyeciliğinin piri CHP; Mudanya’da da boş durmamış; Yaylacık mahallesine Tatianos’un heykelini yapmış. CHP ve Hayri Türkyılmaz’ı tebrik ediyorum, kendilerine yakışanı yapmışlar. Peki Büyükşehir’in yaptığı havuza davet ettikleri il başkanı ve milletvekillerini bu heykel açılışına neden davet etmediler?”

“CHP’DEN MUDANYA’YA HİZMET BEKLEMEK, SUSUZ ÇÖLDE ÇAYIR BEKLEMEK GİBİDİR”

“CHP Mudanya’da Belediye Başkanından, İlçe Başkanına, oradan belediye meclis üyelerine kadar hizmet yönünden başarısızlık ve yetersizlikten ibarettir. CHP’den Mudanya’ya hizmet beklemek, susuz çölde çayır beklemek gibidir.”

(Alpaslan YILDIZ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.