SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali'den ödül

Bursa'da "Arap Turizmi Ana Destinasyonu" açılış töreninde hazırladıkları oyunla İbni Batuta, Evliya Çelebi ve Orhan Gazi’yi anlatan Bursalı

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da "Arap Turizmi Ana Destinasyonu" açılış töreninde hazırladıkları oyunla İbni Batuta, Evliya Çelebi ve Orhan Gazi’yi anlatan Bursalı tiyatrocular Vali Şahabettin Harput tarafından ödüllendirildi. 


Tiyatroculara takdir belgesi takdim eden Vali Harput, “Bugün, sanatlarıyla, kabiliyetleriyle, başarılı organizasyonlarıyla hepimizin takdirini kazanan Bursa Devlet Tiyatroları sanatçıları ve yöneticisi arkadaşlarımla birlikteyiz. Yaklaşık bir ay kadar önce Arap Turizmi Ana Destinasyonu vesilesiyle muhteşem bir gece yaşadık. Bu geceye damgasını vuran organizasyon ise özellikle bizzat Ömer Naci Topçu beyin yazdığı ve ekip olarak başarıyla uyguladıkları Orhan Gazi zamanını günümüze getiren İbn-i Batuta ile büyük seyyah Evliya Çelebi’yi buluşturan muhteşem senaryo oldu. Senaryo muhteşem, oyun muhteşem, sunum muhteşem. Bu ancak alkışlanır” diyerek teşekkürlerini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.