SON DAKİKA
Hava Durumu

Yardım görevlisinin çantasını çalan kadın kameraya yansıdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Ekibinde vatandaşın kapısının önüne koyduğu kıyafet dolu poşet, bir kadın tarafından çalındı. Giysi dolu poşetin çalınma anı kameraya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2023 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2023 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yardım görevlisinin çantasını çalan kadın kameraya yansıdı

Olay dün Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Arama Kurtarma Ekibinde olan Mevlüt Mikailoğlu, depremzede bölgesine gidecek olan arkadaşı Serkan Oral’a elbiselerini vermek için buluşma noktasına gitti. Çantasını apartman girişine koyup arkadaşını bekleyen Mevlüt Mikailoğlu bir süre sonra çantasının orada olmadığını fark etti. Çantanın akıbeti bir süre sonra bölgedeki güvenlik kameraları incelenince ortaya çıktı. Güvenlik kamera görüntülerinde kaldırımdan geçen bir kadının, cep telefonuyla görüştüğü esnada aniden fark ettiği çantayı alıp bölgeden uzaklaştığı görüldü.
Yaşanan durumdan büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Mevlüt Mikailoğlu, “Ablacım aldığın o çantada İnsani Yardım Vakfı arama kurtarma ekibinin kıyafetleri var. Milletin bağışlarıyla alınmış o kıyafetler can kurtarmak için kullanılıyor ve senin hiç bir işine yaramaz. Çantayı aldığında hiç mi utanmadın? Hiç mi pişmanlık yaşamadın? Eğer biraz vicdanın varsa o çantayı geri getirirsin” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.