SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden toplu sünnet töreni

Yıldırım Belediyesi tarafından tertiplenen sünnet şöleninde 350 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Yıldırım Belediyesi geleneksel hale get

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi'nden toplu sünnet töreni
Yıldırım Belediyesi tarafından tertiplenen sünnet şöleninde 350 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Yıldırım Belediyesi geleneksel hale getirdiği sünnet şölenini bu yıl da yaptı. Yıldırım Belediyesi ve Medical Park Hastanesi iş birliğiyle 350 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Yunus Emre Spor Kompleksi'nde düzenlenen sünnet cemiyetine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sünnet olan çocuklar alana mehter eşliğinde gelerek renkli görüntüler oluşturdu.
350 çocuğu sünnet ettirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geleneklerimize uygun bir cemiyet düzenlemek istedik. Bu cemiyetler mutluluğun paylaşıldığı yerlerdir. Sünnet bizim geleneğimizde çok önemli bir yere sahiptir. Düzenlemiş olduğumuz bu cemiyetle hatıralar bizimle kalacak. 350 çocuğumuzu Medical Park'ın desteğiyle sünnet ettirdik. Bugün bu mutluluğu hep beraber yaşıyoruz. Bizim için önemli olan Yıldırımlı vatandaşlarımızdır. Bu gece çocuklarımıza ve ailelerine unutulmaz bir gece yaşatmak istiyoruz. Birlikte yaşama kültürünü geliştirmeye çalışıyoruz. Bu şölenin aile ve çocuklarımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Pilav ve ayran ikramının yapıldığı şölende sünnet çocukları ve aileleri bol bol eğlendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.