SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Gençler 'iftara beş kala' vatandaşın yanında

AK PARTİ OSMANGAZİ GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ, 'İFTARA BEŞ KALA' PROJESİYLE, BU YIL DA İFTAR VAKTİNDE EVİNDE OLMAYAN VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ak Gençler 'iftara beş kala' vatandaşın yanında
AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları üyeleri, ’İftara Beş Kala’ projesiyle, bu yıl da iftar vaktinde evinde olmayan vatandaşların yardımına koştu.

 

 

 
Geçtiğimiz yıl da ’İftara Beş Kala’ projesiyle vatandaşların beğenisini kazanan AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları, iftar vaktinde evinde olmayan vatandaşların bu yılda yardımına yetişti. Osmangazi Metro İstasyonu önünde, iftar vaktinde olmayan vatandaşlara çorba, su ve hurma ikram eden AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Üyeleri, vatandaşların takdirini topladı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da, zaman darlığı ve trafik sıkışıklığı sebebiyle iftar için evlerini açamayan vatandaşların imdadına yetişen Osmangazi Gençlik Kolları Teşkilatı Üyelerini yalnız bırakmadı.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Ramazan birlik, beraberlik ve en önemlisi de paylaşmak demektir. Gençlik kolları üyelerimiz, bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri etkinlikle belki de paylaşmanın, birlikte ve beraber olmanın güzel bir örneğini sergilemişlerdir. Kendileri, gerçekleştirdikleri her proje ile nasıl ki takdir topluyorlarsa, bugün de iftar vaktinde belli sebeplerden evinde olmayan vatandaşlarımıza yaptıkları ikramlarla takdir toplamışlardır. Kendileri her zaman bizim övünç kaynağımız olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi.
Bursa gibi büyük kentlerde pek çok vatandaşın iş yoğunluğu ve trafik sıkışıklığı sebebiyle orucunu yollarda açtığını hatırlatan AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert ise, “Gençlik Kolları Teşkilatı olarak, bu programı düzenleyerek iftar vaktine yetişemeyen vatandaşların oruçlarını açmasına vesile olduk. Vatandaşlarımız da ikramlarımıza yoğun ilgi gösterdi ve iftariyelikler kısa süre içerisinde tükendi. Olumlu tepkiler ve dualar aldık. Vatandaşlarımızın dualarını almak bizim için en büyük armağan, o bize yeter de artar. Ramazan ayı içerisinde dönem dönem bu etkinliğimizi tekrarlayacak ve vatandaşlarımızla yeniden bir araya geleceğiz. Bu etkinliğin haricinde farklı etkinliklere de imza atacağız” diye konuştu.

 

 

Kaynak; İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.