SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı o isim mi?

Yerel seçimlere az bir süre kalmasıyla birlikte siyasi partilerde seçim hareketliliği başladı. Büyükşehirler için öne çıkan adaylar ar

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2018 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2018 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı o isim mi?
Yerel seçimlere az bir süre kalmasıyla birlikte siyasi partilerde seçim hareketliliği başladı. Büyükşehirler için öne çıkan adaylar arasında AK Parti'den Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne aday gösterilecek isimin eski bakan Faruk Çelik olacağı konuşuluyor.  
Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için de kulislerde isimler konuşulmaya başlandı. Eski bakanlardan Faruk Çelik'in AK Parti'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koyacağı konuşuluyor.
İstanbul ve Anklara adayları 
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için düşündüğü adayın şuan ki TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin olduğu iddia ediliyor.
Yönetimde kadın adaylara öncelik
AK Parti'nin aday belirleme sürecinde kadınlara "pozitif ayrımcılık" yapacağı belirtiliyor. Genel Başkan Erdoğan bu konuda teşkilatlara uyarılarda bulunduğu öğrenildi. AK Parti'de Adana için eski bakanlar Jülide Sarıeroğlu ile Fatma Güldemet Sarı, İl Başkanı Fikret Yeni, mevcut milletvekili Tamer Dağlı ile Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın isimleri gündemde. Kayseri için eski bakan Taner Yıldız ismi kulislere yansıyor. AK Parti'nin birçok ildeki adaylıkları için eski bakan ve milletvekillerinin ismi Genel Merkez koridorlarında konuşuluyor. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.