SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Avcı'dan teşekkür

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ne 300 bin lira değerinde makine, teçhizat ve ekipman hibe ede

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2015 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2015 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Avcı'dan teşekkür
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ne 300 bin lira değerinde makine, teçhizat ve ekipman hibe eden İnegöllü mobilyacıları makamında kabul etti.
 

 

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milletvekili Hüseyin Şahin’in aracılığıyla dernek üyelerini Ankara’ya davet ederek makamında kabul ederek, iş adamlarına teşekkür etti. Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın hazır bulunduğu ziyarette, kampanya katkı koyan işadamlarına plaket vererek teşekkür eden Bakan Avcı, “Eğitim çok önemlidir. Özellikle Mesleki ve teknik eğitim hızla sanayileşen ülkemiz için daha da önemlidir. AK Parti iktidarları döneminde eğitime çok büyük kaynaklar ayırdık ve ayırmaya devam ediyoruz. Buna ilaveten mesleki ve teknik eğitimin önündeki kat sayı engelini ortadan kaldırarak gençlerimizin önünü açtık. Önümüzdeki süreçte mesleki ve teknik eğitime daha çok önem vereceğiz” dedi. Bakan Avcı kampüsün tamamlanmasında önemli katkıları olan Milletvekili Hüseyin Şahin’e de plaket vererek teşekkür etti. Milletvekili Hüseyin Şahin de, uzun yıllar atıl durumda bekleyen İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Teknik Eğitim Kampüsü için işadamı Mehmet Yıldız ile görüşerek eksiklerinin giderildiğini söyledi. Şahin, “Okul binaları hayırsever işadamımı tarafından tamamlandı. Alt Yapı, çevre düzenlemesini ve yolları Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. İç tefrişatı ve eğitim Kadroları Milli Eğitim Bakanlığı’nca sağlandı ve kampüs geçen eğitim öğretim yılında faaliyete geçti” diye konuştu.Atölyelerdeki bazı makine ve ekipmanlar ve sosyal donatı alanları konusunda da İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın kampanya başlattığını söyleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, bu kampanyaya katılan mobilyacı işadamlarının sağladığı kaynaklar ile atölyelerin daha donanımlı hale geldiğini belirterek, “İnegöl’e devlet ve vatandaş iş birliği ile Türkiye’ye örnek bir eğitim kampüsü kazandırmış olduk. Buradan yetişecek gençlerimiz ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaklar” dedi. İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Teknik Eğitim Kampüsü’nün mobilya sektörünün ihtiyacı olan ara teknik elemanları yetiştirecek güzide bir eğitim kurumu olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.