SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Işık'tan Tıp Bayramı ziyareti

 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden   Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, yönetici

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Işık'tan Tıp Bayramı ziyareti
 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden   Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, yönetici ve doktorların gününü kutladı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İnsan sağlığı için, gece gündüz demeden, her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan doktorlarımızın bu özel günlerinde yanlarında olmak istedik. Kendilerini insana hizmet ilkesiyle mesleklerine adayan doktorlarımızın, kutsal görevlerini yaparken hak ettikleri en iyi koşullarda çalışmalarını temenni ederim. Gürsumuz’un devlet hastanesine kavuşmasında büyük emeği olan Şehit Başkanımız Cüneyt Yıldız’ı da saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Serpil Demirci, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Deniz’in de katıldığı ziyarette Başkan Işık, doktorların gününü çiçeklerle kutladı.Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin Gürsu’ya kazandırılmasında büyük emeği olan Şehit Başkan Cüneyt Yıldız’ın anısını canlı tutmak amacıyla yapılan çalışmaları da inceleyen Başkan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti. (Bülten)



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.