SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkonsolos Japon Parkı'na hayran kaldı

JAPONYA’NIN İSTANBUL BAŞKONSOLOSU NORİO EHARA VE EŞİ SHİZUE EHARA, NİLÜFER BELEDİYESİ HALK EVİ İLE JAPON PARKI’NI ZİYARET ETTİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkonsolos Japon Parkı'na hayran kaldı
Japonya’nın İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara ve eşi Shizue Ehara, Nilüfer Belediyesi Halk Evi ile Japon Parkı’nı ziyaret etti.
 

 
Japon Kültür Haftası dolayısıyla Bursa’ya gelen Japonya’nın İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara ve eşi Shizue Ehara, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni de ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Naci Kale ve Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan ile bir araya gelen Ehara, iki ülke arasındaki yakın ilişkilere dikkat çekti. Tokai ile Nilüfer’in kardeş şehir ilişkilerinin mutluluk verici olduğuna değinen Norio Ehara bağların güçlenmesi için gereken desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Bursa ULUYAMA Türk Japon Kültür Derneği ile düzenlenen etkinliklerin Bursa ve Türkiye adına Japonya ile bağları güçlendirdiğini de ifade eden Ehara, Nilüfer’de de bu tür ortak projelere imza atılması gerektiğini vurguladı.
Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Naci Kale ve Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan da Norio Ehara ve eşine Nilüfer Belediyesi ile Tokai arasında yapılan projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Kale ve Ehara birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.
Japonya’nın İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara ve eşi Shizue Ehara Halk Evi ziyareti sonrası Nilbel A.Ş. tarafından işletilen Japon Parkı’na geçti. Yapılan uygulamalar ve tasarımları dikkatle inceleyen Ehara çifti hayranlıklarını gizleyemedi. Nilüfer ve Tokai Belediyesi’nin örnek bir iş birliği projesine imza attığını belirten ve özellikle personel değişimi uygulamasını çok yararlı bulduğunu belirten Norio Ehara, ilişkilerin daha üst seviyelere çekilmesi gerektiğini vurguladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.