SON DAKİKA
Hava Durumu

Belediye yılandan korktu hizmet veremiyor

MUDANYA İLÇESİNDE ZABITA NOKTASI VE TAHSİLAT BÜROSU OLARAK PLANLANAN BADEMLİ HİZMET NOKTASI, YILAN KORKUSU VE UZAKLIK YÜZÜNDEN GÖNDERECEK MEMUR BULUNAMADIĞI İÇİN AYLARDIR KAPALI TUTULUYOR. (LEVENT KAYA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Belediye yılandan  korktu hizmet veremiyor
Bursa'nın Mudanya ilçesinde zabıta noktası ve tahsilat bürosu olarak planlanan Bademli hizmet noktası, yılan korkusu ve uzaklık yüzünden gönderecek memur bulunamadığı için aylardır kapalı tutuluyor. 
Villaları ile meşhur Bademli'de çalışacak memur bulunamadığından dolayı Mudanya Belediyesi'ne bağlı hizmet bürosu atıl duruyor. Yaklaşık 6 yıl önce Eski Mudanya Yolu kenarında Bademli Mahallesi'nin en merkezi noktasında kurulan belediye hizmet bürosunda zabıta ekipleri ve mesai saatleri içerisinde tahsilat görevlisi çalışıyordu. Ancak bir yaz mevsiminde büroya araziden gelen bir yılan girince olanlar oldu. Mudanya merkeze yaklaşık 20 kilometre mesafedeki konteyner hizmet bürosuna uzak ve ulaşım zorluğu sebebiyle merkez binadaki memurlar gelmek istemiyor. Yılan hikayesini fırsat bilen dönemin yönetimi hizmet bürosunu kapattı. Ancak 30 Mart 2014 seçimlerinde birçok belediye başkan adayı Bademli'ye geldiklerinde hizmet bürosunu tekrar açacaklarını vaat etmelerine rağmen seçimden sonra bu söz unutuldu.
Bademli sakinleri, ilçenin en kalabalık nüfusuna sahip mahallede kurulan hizmet bürosunun yeniden açılmasını istiyor. 5 araçlık otoparkı bulunan ve otobüs durağına yakın noktadaki ofisin açılması ile hizmetler daha hızlı verilebilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.