SON DAKİKA
Hava Durumu

BESAŞ Ailesi Doğa Yürüyüşünde Buluştu

BESAŞ AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BESAŞ Ailesi Doğa Yürüyüşünde Buluştu
BESAŞ, çalışan tüm personeline ve ailelerine Yalova Delmece Yaylası’nda doğa yürüyüşü düzenledi.
 

 

 

BESAŞ, çalışan tüm personeline ve ailelerine Yalova Delmece Yaylası’nda doğa yürüyüşü düzenledi.Yaklaşık 60 BESAŞ personelinin katılımıyla Yalova ili Çınarcık İlçesi’ne bağlı Teşvikiye Beldesinden çıkılan ve sahilden 17 km içeride, tamamı asfalt yol olan ve çok geniş düzlük bir alanı kaplayan, eşsiz doğal güzelliklere sahip Delmece Yaylası’nda “Doğa Yürüyüşü” düzenlendi. BESAŞ İnsan Kaynakları Biriminin yıl içi sosyal faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen yürüyüş sabah saat 08.00’da Bursa Büyükşehir Belediyesi BESAŞ Ekmek Fabrikası önünden servislerle Delmece yaylasına ulaşmakla başladı. Yürüyüş sırasıyla Delmece Yaylası ve Erikli Yaylasını ziyaret ile devam etti. Her bahar mutlaka geçilmesi gereken bu rota, mevsimin en güzel renklerini ve yer yer papatya denizi duygusu yaşatıyor. Yürüyüşün ardından tüm BESAŞ personeli mangal ziyafeti çekti.

BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, baharın kendisini iyiden iyiye hissettirdiği Delmece Yaylası’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini söyledi. Amaçlarının her mevsim ayrı bir güzelliği içinde barındıran yaylayı BESAŞ ailesine tanıtmak olduğunu ifade eden Bektaş, “Doğa gezimiz, ülkemizin nadide güzelliklerinden biri olan Delmece Yaylamızın doğal güzelliklerini çalışanlarımızla buluşturdu. Yürüyüş parkurunda orman içlerinden yürünmesi, dere ve tepelerin dolaşılıyor olması insana ayrı bir iç huzur veriyor. Bu yürüyüşlere katılan genç ve yaşlı tüm çalışanlarımız hem şehrin gürültüsünden, hem de iş ortamının stresinden kısa sürede kurtuluyorlar” dedi.
BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan ise, “Türkiye’nin nadide gezilecek ve görülecek yerlerinden biri olan Delmece yaylası, Yalova’nın önemli turizm yeri olan Çınarcık, aynı zamanda tarihi ve doğal güzelliği ile de dikkatleri üzerinde topluyor. Özellikle delmece yaylası erikli şelaleleri ve bir krater göl olan dipsiz göl ve de tarihi yapılarıyla antik tünelleri gezilebilecek yerlerdir. BESAŞ yönetimi olarak personelimizin iş stresi ve yoğunluğunu atmalarını sağlamak, aynı zamanda çevreye ve doğaya karşı saygılı bireyler olmalarına katkıda bulunmak amacıyla bu tarz sosyal faaliyetleri önemsiyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.