SON DAKİKA
Hava Durumu

Bisiklet farkındalığını artırmak için pedallıyoruz

Sur Yapı Marka AVM, Decathlon ve Medicana Bursa Hastanesi işbirliğiyle trafikteki bisiklet farkındalığını artırmak için bisiklet severler yoll

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bisiklet farkındalığını artırmak için pedallıyoruz
Sur Yapı Marka AVM, Decathlon ve Medicana Bursa Hastanesi işbirliğiyle trafikteki bisiklet farkındalığını artırmak için bisiklet severler yollara çıkıyor, pedallar çevriliyor. 29 Temmuz’da kent meydanında başlayıp Sur Yapı Marka AVM’de bitecek olan etkinlikle bisikletin gündelik yaşamda görünürlüğüne ve yaşamın önemli bir parçası olduğuna vurgu yapılacak.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, alışveriş ve eğlencenin yanı sıra sosyal projelerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sur Yapı Marka AVM, trafikteki bisiklet farkındalığını artırmak için Decathlon ve Medicana Bursa Hastanesi işbirliğiyle bisiklet turu düzenliyor. 29 Temmuz saat 10.00’da kent meydanında başlayacak ve 13.00’da Sur Yapı Marka AVM’de bitecek turda bisikletliler, ait oldukları alanlarda özgürce pedal çevirmenin keyfini yaşayacak.

İki tekerlekli bir taşıttan çok öte anlamlar içeren bisiklet, kimi zaman bir kaçış ve özgürlüğü simgelerken kimi zaman kolay ve rahat bir ulaşım olanağı sunuyor. Bisiklet turu etkinliğiyle günümüzün en yıpratıcı sorunlarından olan trafik kaosuna karşı kent içi ulaşımı kolaylaştıracak, sağlıklı yaşam, temiz çevre ve mutlu insanlar için bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına dikkat çekilecek. (Bülten)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.