SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bizim asıl gücümüz beraberliğimiz'

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’nın farklı noktalarında her akşam 16 bin 500 kişiye iftar verilirken, sık sık toplu iftar prog

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Bizim asıl gücümüz beraberliğimiz'
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’nın farklı noktalarında her akşam 16 bin 500 kişiye iftar verilirken, sık sık toplu iftar programlarında vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya sahilinde denize nazır düzenlenen iftar programında da ilçe halkıyla bir araya geldi.

Ramazan’ın manevi iklimini en iyi şekilde yansıtacak birbirinden farklı programlara imza atan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde düzenlendiği iftar programlarıyla da birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Mudanya ilçe iftarı da sahil bandında yapıldı. Denize nazır yerleştirilen 200 masada yaklaşık 2 bin Mudanyalı oruçlarını muhteşem deniz manzarasına karşı açtı.



"AYNI HEYECAN İLE ÇALIŞIYORUZ"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Mudanya iftar programına beraberindeki AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte katıldı. İftarını Mudanyalılarla yapan Başkan Aktaş, yemeğin ardından yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bizim gücümüz madenlerimiz, ihracat rakamlarımız ya da başka değerlerimiz değil. Bizim asıl gücümüz işte burada. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla farklı farklı mahallerden farklı yörelerden gelip, aynı duygu ve düşüncelerle aynı sofrada buluşmuş olmamızdır. Yani bizim birliğimiz ve beraberliğimizdir. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, birliğimize kastedenlere de fırsat vermesin” dedi. Konuşmasında seçimlere de değinen Başkan Aktaş, “Şahsıma gösterilen destekle alakalı yürekten teşekkür ediyorum. Artık seçim bitti, icraat zamanı. Biz 1 Nisan sabahından itibaren çalışmalarımıza başladık. Aynı hız ve heyecanla durmaksızın koşturuyoruz” diye konuştu.(Bülten)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.