SON DAKİKA
Hava Durumu

BSMMO Başkan adayı Ali Çevdir'den İbrahim Burkay'a ziyaret

    Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’nun Pazar günü BAOB Yerleşkesinde düzenlenecek BSMMMO Olağan Genel Kurul seçimlerinde başkan

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BSMMO Başkan adayı Ali Çevdir'den İbrahim Burkay'a ziyaret
 

  Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’nun Pazar günü BAOB Yerleşkesinde düzenlenecek BSMMMO Olağan Genel Kurul seçimlerinde başkan adayı olan Ali Çevdir, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı makamında ziyaret etti.     

 

 

 

 

 

Seçim öncesi meslektaşları başta olmak üzere merkezdeki ve ilçelerdeki yerel yönetimleri ile sanayi odalarının önemli temsilcilerini tek tek ziyaret ederek projelerini paylaşan Ali Çevdir’in ekibiyle son durağı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası oldu. BTSO Hizmet Binası’nda Başkan İbrahim Burkay ile bir araya gelen Çevdir, Meslekte Dayanışma Grubu olarak yeni dönemde BSMMMO’da gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri Burkay’a anlattı. Seçimde başarılı bir sonuç elde etmeleriyle BSMMMO’nun vizyonuna vizyon katacak projeleri tek tek hayata geçirmeyi istediklerini belirten Ali Çevdir, “Özellikle bu doğrultuda da ana sloganımızı, ‘Saygın Oda Saygın Meslektaş’ olarak belirledik. Çünkü her geçen gün odamızın saygınlığını kaybetmesinden ötürü öne çıkardık. Grup olarak odamızın artık gündeme, sosyal faaliyetler ve olaylarla değil; mali konularda hem Bursa’mızın hem de ülkemizin önünü açacak, yol gösterecek projelerle gelmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

 

ÇEVDİR: “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ”

Projelerinin gerçekleştirilmesinde ve BSMMMO’nun saygınlığının kazanmanın birliktelikten geleceğini çok iyi bildiklerini ifade eden Çevdir, “Projelerimizi hazırlarken Bursa’mızda gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projelerimize ‘birlikte yapacaklarımız’ dedik. Bunu derken de şunun kesin olarak farkındaydık. Odamızın saygınlığı; hiç kuşkusuz ilgili kurum ve kuruluşlarla olan diyaloglar, ortak işbirlikleri ve projelerle gelecek. Çünkü pek çok sorunu tek başımıza çözmemiz zor ama bu sorunlara seyirci de kalmayacağız. O koltuklara da sosyal faaliyetler ve olaylarla zaman doldurarak vicdanımızı asla avutmayacağız. Her konuda elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyerek projelerimizi ve hedeflerimizi, kentimizde gerçekleştireceğiz” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Bu bağlamda inşallah, BSMMMO’da bizimle gelecek yeni dönemde, ilgili konularda gerçekleştirmeyi arzu ettiğimiz ortak projeler ve iş birliklerinde BTSO’nun desteği bizler için büyük arz edecek.”

 

BURKAY: “KENTİMİZİN HER ALANDA DİNAMİZME İHTİYACI VAR”

Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’nun ve başkan adayı Ali Çevdir’in kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ileten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Kentimizin her alanda dinamizme ihtiyacı var. Ortak paydadaki kent ekonomisine katkıda hepimiz iç içe geçmiş çarkların birer dişlileriyiz. Muhasebecilerimizin ve mali müşavirlerimizin dinamizmi, kent ve ülke ekonomisinin canlılığına katkı koyacağından hiç şüphe yok. BTSO olarak bu dinamizme katkı koymaya her zaman gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Bu noktada BSMMMO Olağan Genel Kurul’da Melekte Dayanışma ve Birlik Grubu ekibine Başkan Adayı Ali Çevdir’e başarılar dilerim” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.