SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu da en güvenli kart

Bursa Orhangazi Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelindeki tüm ilköğretim 4. sınıf öğrencilerine, güvenli kimlik kartı dağıttı. Kartların ö

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Orhangazi Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelindeki tüm ilköğretim 4. sınıf öğrencilerine, güvenli kimlik kartı dağıttı. Kartların ön yüzünde öğrencilerin fotoğrafı ve kimlik bilgileri, arka yüzünde ise güvenlik önlemleri yer alıyor. 



Orhangazi Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’nin geliştirdiği proje kapsamında ilçe genelinde 10 okulda, 32 sınıfta eğitim gören 870 ilköğretim 4. sınıf öğrencisine yönelik güvenli kimlik kartı uygulaması başlattı. Kimlik kartının ön yüzünde öğrencinin fotoğrafı ile kimlik bilgileri yer alırken, arka yüzünde ise öğrencinin okula gidiş gelişlerde, sokakta bulundukları süre içerisinde ve diğer zamanlarda dikkat etmeleri gereken hususlar ve uymaları gereken kuralları hatırlatan yazı yer alıyor.

Cargill İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende öğrencilere kimlikleri dağıtıldı. Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, çocukların okula gidiş gelişlerde daha güvenli olmaları için polisin de üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını ifade etti. Törene, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.