SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa şehidimizi uğurladı... Cenazede CHP'ye protesto....

 Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şeh

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2018 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa şehidimizi uğurladı... Cenazede CHP'ye protesto....

 Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş İsa Özkan, memleketi Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı. 
Şehit Özkan'ın naaşı, önce Büyükorhan ilçesi kırsal Gedikli Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Cenaze, burada helallik alınmasının ve duaların ardından ilçe merkezindeki Orhan-ı Kebir Camisi'ne götürüldü.

Bu esnada, caminin avlusunda bulunan ve üzerinde CHP Bursa İl Başkanlığı yazan metal çelengi gören şehidin bazı yakınları çelengi yere atıp, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan attı.

Cenaze törenine, şehidin annesi Fatma, babası Halil Özkan ve kardeşlerinin yanı sıra Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Şehidin kardeşi Şaban Özkan'ın asker üniformasıyla katıldığı törende, baba Halil Özkan taziyeleri kabul etti. İsa Özkan'ın cenazesi, namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi. (AA)






Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.