SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa şehidini dualarla uğurladı

Hakkari'de, teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur için Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde tören düzenlendi. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa şehidini dualarla uğurladı
Hakkari'de, teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur için Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde tören düzenlendi.

 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur'un cenazesi, Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde defnedildi. Şehidin naaşı, öğle namazından önce cenaze töreni için Orhan-ı Kebir Camisi'ne getirildi. Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftü Vekili Mehmet Köktaş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, ailesinin yaşadığı Piribeyler Mahallesi'nde toprağa verildi. Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığınca önceki gün gerçekleştirilen operasyonda teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan Uğur, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.