SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa, şehit ve gazileri için mevlit okudu

TSK Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği tarafından şehitler, ebediyete intikal etmiş gaziler ve vakfın bağışçıları anısına mevlit okutuldu. ( Ali Önen - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa, şehit ve gazileri için mevlit okudu
 TSK Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği tarafından şehitler, ebediyete intikal etmiş gaziler ve vakfın bağışçıları anısına mevlit okutuldu.

 

 


Ulucami'de okutulan mevlit öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunan Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi İbrahim Güven, 18 Mart Haftasına denk gelen cuma günü ile ramazan ayının son cuma günü genel merkezin bulunduğu Ankara'da ve temsilciliklerin bulunduğu 7 ilde mevlit okuttuklarını söyledi.Mevlidin bütün şehitlerin, merhum gazilerin ve bağışçıların ruhlarına okutulduğunu ifade eden Güven, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Şehitlerin ve gazilerin aileleriyle sürekli bir diyaloğumuz var. Onları yılda iki kere hatırlamak bizim boynumuzun borcu. Ayrıca vakfın bugünlere gelmesine vesile olmuş değerli bağışçılarımızı da unutmuyoruz. Onlardan da vefat etmiş olanları bu mevlitlerle yad etmiş oluyoruz." dedi. Mevlide bütün Bursalıları davet ettiklerini aktaran Güven, katılımın yüksek olduğunu sözlerine ekledi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.