SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa ulaşımına anne çığlığı

Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda yaşattığı sorunlar vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor. Ulaşım sorunlarına bir yeni tepkide ok

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa ulaşımına anne çığlığı
Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda yaşattığı sorunlar vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor. Ulaşım sorunlarına bir yeni tepkide okula çocuğunu bırakmak için giden bir annenin otobüs durağında ve otobüste yaşadıklarını anlatmasıyla gündeme oturdu.

İşte Bursa ulaşımına Anne çığlıyla seslenen  Elvan Turan'nın o yazısı ;

Bugün kızımın okuluna gittim, giderken benden sonra binenler bir saattir beklediklerini söyleyip şöförle tartıştılar. Şöför birilerine telefonda 'abicim bu nasıl iş, yolcular benimle kavga ediyor, haklılar' deyip yolcuların öfkesini frenledi. Saatte 3 defa 20 dakika arayla gelmesi gereken otobüs saatte bir kere gelmişti, soğuktan sinirden takırdayan insanlarla doldu araç. Dönüşte çekirgeden aynı araca bindim, şöförde aynıydı, doğumevi durağından 15-20 kişilik genç bir ekip bindi, hepsi öfkeden burnundan soluyordu. Kızın biri bindi 'kart basmıyorum ve kimsenin basmasına izin vermiyorum, doğumevinden muradiyeye 1,5 saatte götüren hizmet parayı haketmiyor, var mı itirazı olan arkadaşlar' dedi. Hepsi kart basmadan bindiler, şöför telefonu aldı aynı konuşmayı yaptı, yolcular kart basmıyor ben karakola çekiyorum dedi kontak kapattı. 3-5 tane genç oğlan şöförü kucakladı 'in lan biz kendimiz süreriz, adamsan çek karakola ya da ....git dediler. Sen öğlende de aynı konuşmayla insanları susturdun ama bak artık işe yaramıyor dedim. Gençler 'yunuseline burulaşa gittik, esnaf odasına gittik, yüzlerce dilekçe verdik, telefon ettik, bunların dili sopa, gelin bi temiz dövelimde iletsin amirlerine' dediler. Şöför otobüsü çalıştırdı sus pus, süklüm püklüm ilerledi. Küfürler hakaretler havada uçtu hiç duymadı. Aha şuraya yazıyorum, çalışan cici tatlı kızları, efendi oğlanları bile çıldırtan bursa ulaşımı, çok yakında belasını bulacak. B38 mollaarap kükürtlü hattında halk otobüsüydü, sarı otobüslerden herkes memnun, bu yeşiller yüzünden insanlar katil olacak katil.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.