SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 75 yaşındaki adam travestiyi bıçakladı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde 75 yaşında bir adam telefonunu çaldığını iddia ettiği travestiyi bıçakladı. Yaşlı adam aynı bı

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2019 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2019 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da 75 yaşındaki adam travestiyi bıçakladı
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde 75 yaşında bir adam telefonunu çaldığını iddia ettiği travestiyi bıçakladı. Yaşlı adam aynı bıçakla yanlışlıkla kendini de yaraladı.
Olay merkez Osmangazi ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi 10. Fırın Sokak’ta meydana geldi. Sokakta bulunan bir binadan kavga sesleri gelmesi üzerine mahalleli kapıya koştu. O esnada 75 yaşındaki R.Ö. telefonunu çaldığını iddia ettiği trans birey S.Ç'yi elinden ve kalçasından bıçakladı. Çıkan arbedede yanlışlıkla kendini de yaralayan 75 yaşındaki R.Ö. apartmandan çıktı. Olayı gören mahalleliler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri R.Ö'ye ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Olay yerine gelen Osmangazi Suç Önleme Büro Amirliği ile Cinayet Büro Amirliği ekipleri binanın içine saklanan ve yaralı olduğu bilinen trans birey S.Ç'yi de çıkartarak şahısların ifadelerine başvurdu. Olay yerinde yapılan ilk çalışmalarda 75 yaşındaki R.Ö. kendisine ait telefonun S.Ç. tarafından çalındığını, geri almak istemesine rağmen telefonu alamayınca trans bireyi bıçakladığını söyledi. R.Ö. ve S.Ç. olay yerindeki ilk sağlık müdahalelerin ardından önce hastaneye oradan da emniyete götürüldü. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.