SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da ahlak polisinden geniş çaplı denetim

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez ilçelerde çok sayıda alkollü mekanda denetim yaptı. Denetimde konsoma

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2019 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2019 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da ahlak polisinden geniş çaplı denetim
Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez ilçelerde çok sayıda alkollü mekanda denetim yaptı. Denetimde konsomatris çalıştıran mekanlara ceza kesen ekipler, aranması olan 2 kişiyi de gözaltına aldı. 
Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Bursa emniyetine bağlı görev yapan çok sayıda polis ekibiyle birlikte merkez Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde alkollü mekanlarda uygulama yaptı. Uygulama kapsamında 21 mekanı denetleyen ekipler 751 şahsın UYAP sorgusunu yaptı. Sorgulanan şahıslardan dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi ile asker kaçağı olan 1 kişi yakalandı. Ekipler mekanlara eğlenmeye giren bir şahsın üzerinden de bir miktar metamfetamin ile esrar maddesi ele geçirdi. Ahlak polisi konsomatris çalıştırdığı tespit edilen 1 mekan ile sigara içildiği belirlenen 8 iş yerine idari para cezası kesti. Ekipler geç saate kadar denetimlerine devam etti. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.