SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da camiye gitmek için evden çıkan yaşlı adamın cesedi bulundu

Bursa'da boş arazide hurdacının fark ettiği erkek cesedi polisi alarma geçirdi. Cesedin 66 yaşındaki Mustafa Şen’e ait olduğu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2019 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2019 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da camiye gitmek için evden çıkan yaşlı adamın cesedi bulundu
Bursa'da boş arazide hurdacının fark ettiği erkek cesedi polisi alarma geçirdi. Cesedin 66 yaşındaki Mustafa Şen’e ait olduğu belirlendi. Şen’in evinden ‘Yatsı namazına gidiyorum’ diyerek ayrıldığı belirtildi.
Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Şanlı Caddesi'ndeki boş arazide bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bilekleri ve boğazında kesikler bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, cesedin Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde yaşayan emekli Mustafa Şen'e (66) ait olduğunu tespit etti. Şen'in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
AİLESİ KAYIP BAŞVURU YAPTI
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olay yerinde bulunan bıçak ile bir araca ait teker izlerini incelemeye aldı. Polis, Şen'i öldürdüğü iddia edilen kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Evli ve iki çocuk babası Şen'in önceki gün yatsı namazını kılmak için evden ayrıldığı eve dönmeyince ailesinin polis merkezine giderek kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi.
CESEDİ HURDACI BULDU
Öte yandan, topladığı hurda eşyaları teslim etmek için bölgeye gelen hurdacı, "Yerde yatan bir kişi gördüm. Yanına gittiğimde hareketsizdi. Polis ekiplerine haber verdim. Geldiklerinden ölmüş olduğunu söylediler. Daha önce burada bu şahsı hiç görmemiştim" dedi. Cesedin bulunduğu arsanın sahibi olduğu belirtilen bir kişi ise, "Kiracım haber verdi geldim. Daha önce burada hiç görmediğimiz bir şahıs, olayın ne olduğunu bilmiyoruz" diye konuştu. Öte yandan, polis olayla alakalı çok yönlü tahkikat başlattı. (AA-İHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.