SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da neredeyse 7 bin gencin sonu oluyordu!

Bursa'da narkotik polisin son bir ayda yaptığı operasyonlarda 7,3 kilogram bonzai, 12 kilogram esrar ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. Oper

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2014 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2014 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da neredeyse 7 bin gencin sonu oluyordu!
Bursa'da narkotik polisin son bir ayda yaptığı operasyonlarda 7,3 kilogram bonzai, 12 kilogram esrar ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 12 kişi tutuklanırken, son operasyonda 1,3 kilogram bonzai ile yakalanan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Ele geçen uyuşturucuların 7 bin genci zehirleyecek miktarda olduğu öğrenildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Son olarak Yıldırım ilçesi İncirli Caddesi'nde gerçekleştirilen operasyonda M.Ü. S.A. H.A.D ve K.C isimli kişiler 1,3 kilogram bonzai maddesi ile yakalandı. Bu kişiler sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan narkotik dedektiflerinin, Panayır, Alacamescit, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Vakıfköy, Eğitim Mahallesi'nde Ramazan ayında gerçekleştirdiği 6 ayrı operasyonda 6 kilogram bonzai, 12 kilogram esrar ve 3 bin civarında uyuşturucu hap yakalandı. Bu operasyonlarda gözaltına alınan 12 kişi ise sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün bonzai ile mücadele kapsamında operasyonlarını arttırarak devam edeceği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.