SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da nikahtan 3 gün sonra aynı motosiklette can verdiler

BURSA'DA MOTOSİKLETLERİ İLE KIRMIZI IŞIKTA BEKLERKEN TIR' IN ÇARPMASI SONUCU CAN VEREN GENÇ ÇİFT ORHANGAZİ’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. HÜSEYİN VE RABİA MÜLAYİM ÇİFTİNİN CENAZELERİNİN HÜRRİYET MAHALLESİ’NDEKİ EVLERİNE SON KEZ GETİRİLİŞLERİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU. ÇİFTİN EVLİYKEN BİR DÖNEM KISA SÜRELİ BİR AYRILIK YAŞADIKLARI VE KAZADAN 3 GÜN ÖNCE YENİDEN NİKAH KIYARAK EVLENDİKLERİ DE BELİRLENDİ. (MUSA ÖZTÜRK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da nikahtan 3 gün sonra aynı motosiklette can verdiler
Bursa'da motosikletleri ile kırmızı ışıkta beklerken TIR' ın çarpması sonucu can veren genç çift Orhangazi’de son yolculuğuna uğurlandı. Hüseyin ve Rabia Mülayim çiftinin cenazelerinin Hürriyet Mahallesi’ndeki evlerine son kez getirilişlerinde gözyaşları sel oldu. Çiftin evliyken bir dönem kısa süreli bir ayrılık yaşadıkları ve kazadan 3 gün önce yeniden nikah kıyarak evlendikleri de belirlendi.

Kaza sonrasında Bursa Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemleri tamamlanan Hüseyin ve Rabia Mülayim çiftinin cenazeleri sabah saatlerinde Orhangazi’ye getirildi. Çiftin cenazeleri daha sonra cenaze aracı ile Hürriyet Mahallesindeki evlerinin önüne getirildi. Cenazelerin evin önüne geldiği esnada Rabia Mülayim’in annesi Gülay Karaca, çiftin oğulları Ercan Mülayim ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Hüseyin ve Rabia Mülayim’in yakınları tabutlara sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Burada çift için dualar edildi helallik alındı. Hüseyin ve Rabia Mülayim’in cenazeleri daha sonra evlerinin önünden alınarak Hürriyet Cami avlusuna getirildi. Talihsiz çiftin yakınları burada taziyeleri kabul etti. Mülayim çifti Hürriyet Cami'inde kılınan cenaze namazının ardından Yeni İlçe mezarlığında yan yana defnedildi. Çiftin cenaze törenine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, ilçe müftüsü Yusuf Tuna ile birlikte yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı,
Kazadan 3 gün önce nikah yapmışlar
Feci motosiklet kazasında hayatını kaybeden Hüseyin ve Rabia Mülayim çiftinin uzun süre önce evlendikleri ancak bir süre önce de kısa süreli bir ayrılık yaşadıktan sonra kazadan 3 gün önce yeniden nikah masasına oturarak nikah tazeledikleri belirlendi. 38 yaşındaki Hüseyin Mülayim ve eşi Rabia Mülayim'in fabrikada işçi olarak çalıştıkları öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.