SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da paralel operasyonda ikinci dalga

BURSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN İNEGÖL İLÇESİNDE FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK İKİNCİ OPERASYONDA İKİ ÖZEL OKUL İLE İKİ İŞYERİNE BASKIN YAPILDI. (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da paralel operasyonda ikinci dalga
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik ikinci operasyonda iki özel okul ile iki işyerine baskın yapıldı. Okul müdürleri ve yöneticileri gözaltına alındı. 

 
FETÖ/PDY terör örgütünün devlet kurumlarına sızma eylemlerinin deşifre edilmesine yönelik Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl’de yapılan ilk çalışmada, İnegöl Adliyesi'ne örgüt yandaşlarının sahte belgelerle zabıt katibi, mübaşir ve infaz koruma memuru gibi görevlere memur olarak alındıkları tespit edilmiş, yapılan operasyonda adliyeye usulsüz olarak alınan memurlar ile bu memurlara sahte belge temin ettikleri belirlenen 7 kişi gözaltına alınmıştı.
İKİNCİ DALGA
İkinci dalga operasyonunda ise İnegöl'de eğitim veren iki özel okul ile iki işyerine, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında baskın yapıldı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda, okul müdürü ve idarecilerin gözaltına alındığı, okullar ve işyerlerinde arama yapıldığı öğrenildi. Gözaltına alınanların Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadeleri alınıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.