SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da rehine krizi! Pompalı tüfekle dehşet saçtı

Bursa'da bir kişi, ailesiyle yaşadığı evde pompalı tüfekle ateş ettikten sonra ailesini içeride rehin aldı. Polis ve özel harekat ekiple

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da rehine krizi! Pompalı tüfekle dehşet saçtı
Bursa'da bir kişi, ailesiyle yaşadığı evde pompalı tüfekle ateş ettikten sonra ailesini içeride rehin aldı. Polis ve özel harekat ekipleri tarafından 11 saat sonra genç adam etkisiz hale getirildi.
Olay, Mudanya ilçesinde dün gece meydana geldi. 32 yaşındaki M.Ç. pompalı tüfekle ailesinin içerisinde bulunduğu ikamette önce iki el ateş etti ve sonrasında kapıları kitleyerek ailesini rehin aldı. Silah seslerini duyan komşular polise ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Apartmanın çevresinde ve içerisinde geniş çaplı güvenlik tedbiri alınırken, şüpheliyi müzakereci polisler ikna etmeye çalıştı. Gece başlayan ikna çalışması sabah saatlerine kadar sürdü. Olay yerine çağrılan özel harekat ekipleri düzenlediği operasyon ve müzakere sonucu şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. İçeride bulunan gencin ailesi sağlıklı bir şekilde içeriden çıkartılırken, herkes derin bir nefes aldı. M.Ç.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.