SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da TEOG başarısı

Bursa'da Sabiha Köstem Ortaokulu öğrencisi Onur Güllenci, ikinci dönem Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu. Güllenci'ye Okul Müdürü Mehmet Aydemir tarafından başarı belgesi ve hediye takdim edildi. ( AA - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da TEOG başarısı
Bursa'da Sabiha Köstem Ortaokulu öğrencisi Onur Güllenci, ikinci dönem Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu.







Sabiha Köstem Ortaokulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Güllenci'ye Okul Müdürü Mehmet Aydemir tarafından başarı belgesi ve hediye takdim edildi.

Açıklamada, üniversite hedefinin Tıp Fakültesinde öğrenim görmek olduğunu belirten Güllenci, şunları kaydetti:

"Okul müdürüm ve öğretmenlerime teşekkür ederim. Okulumuzda güzel bir eğitim gördük, bunu dershane ile de destekleyip düzenli ve programlı bir şekilde çalışınca bu başarıyı elde ettim. Ailem de bu süreçte her zaman yanımda oldu, stres ve kaygılarımı azalttı. Onlara da çok teşekkür ederim. Gideceğim liseyi henüz belirlemedim. Rehavete kapılmadan çalışmaya devam ederek, başarımı sürdürmek istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.