SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirlerine geçit yok!

Bursa'da zehir tacirlerine göz açtırmayan ekipler, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan 16 şahsı kıskıvrak yakaladı. 

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da zehir tacirlerine geçit yok!
Bursa'da zehir tacirlerine göz açtırmayan ekipler, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan 16 şahsı kıskıvrak yakaladı. 
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik olarak ilimiz genelinde farklı adreslerde yapılan eş zamanlı operasyonlarda;
“Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak ve Bulundurmak” suçundan 10 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar sentetik kannabinoid ile bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda şahıslara uyuşturucu maddeleri sattıkları ve ilimizde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 6 şahıs farklı adreslerde yapılan eş zamanlı operasyonlarda yakalandı. Gözaltına alınan şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 60 Adet Sentetik Ecza Tableti, 14 Adet Captagon, 30 Gr Esrar, 15 Gr Metamfetamin, 8 Gr Sentetik Kannabinoid, 1 Adet Hassas Terazi, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirildi.
Düzenlenen operasyonlar neticesinde yakalanan 16 şahıstan 10’ u hakkında “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak bulundurmak” suçundan adli işlem yapıldı. 6 şahıs hakkında ise “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli mercilere sevk edildi. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.