SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirlerinin yüzsüzlüğü pes dedirtti

Bursa'da narkotik ekipleri tarafından baskın yiyen zehir tacirleri adliyeye sevk edilirken yüzünü saklamaya çalışan bir zanlıya arkadaşı

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da narkotik ekipleri tarafından baskın yiyen zehir tacirleri adliyeye sevk edilirken yüzünü saklamaya çalışan bir zanlıya arkadaşı 'yüzünü gizleyecek bir şey yapmadın' diye seslendi. 
Bursa narkotik polisi geçtiğimiz gün uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen çeteye yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Aralarında lüks bir villanın da bulunduğu çok sayıda adresi şafak vakti basan narkotik ekipleri çete üyesi 28 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda şahısların ev ve arabalarında tomar tomar para ile çeşitli uyuşturucu türleri bulundu. İlk işlemleri için Narkotik Şube Müdürlüğü’ne götürülen 28 kişinin emniyetteki sorguları tamamlandı.  Uyuşturucu ticareti yapan çete üyeleri emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Şahısların adliyeye sevk edilmesi sırasında çok sayıda çevik kuvvet polisi görevlendirildi. Zanlıların bir kısmı çıkış görüntüsü almak isteyen gazetecileri görünce yüzlerini gizlemek isterken, bir zanlı 'utanılacak, yüz gizleyecek ne yaptık da yüzlerinizi gizliyorsunuz' diye seslendi. Şahıslar adliyeye motosikletli narkotik polisleri eşliğinde götürüldü. Zanlıların adliyedeki sorguları devam ediyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.