SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz'da filenin şampiyonu belli oldu

Çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için çeşitli faaliyetlere imza atan Bursagaz’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği voleybol turnuvası sona e

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2015 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagaz'da filenin şampiyonu belli oldu
Çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için çeşitli faaliyetlere imza atan Bursagaz’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği voleybol turnuvası sona erdi.
Voleybol turnuvası yine büyük çekişmelere sahne oldu. Çalışanlar arasında kaynaşmaya ve rekabete sahne olan Bursagaz 5. Voleybol Turnuvası’nın final maçından sonra yapılan ödül töreninde konuşan Bursagaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Dilek Kiper, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak ve iş streslerini azaltmak maksadıyla düzenlenen bu turnuvanın şirketler için önem teşkil ettiğini söyledi.
Kiper, “Çalışanlarımız, bu tür aktivitelerle iş dışında birlikte vakit geçirme, farklı departmanlarda görev yapan personel ile kaynaşma imkanı buluyorlar. Bizler de aynı zamanda çalışanlarımızla ilişkilerimizi güçlendiriyor, aramızdaki bağı kuvvetlendiriyoruz” dedi.
Final turunda karşılaşmaya hak kazanan takımların nefes kesen mücadelesi maçı Büyük bir mücadele ve kazanma isteğinin hakim olduğu maç sonunda 1’incilik kupasını MHM takımı kaldırdı. 7/24 takımı 2’ncilik kupasını, Scada Lona ise 3’üncülük kupasını kaldırırken, birinci takımın oyuncularına küçük altın, ikinci takımın oyuncularına gram altın, üçüncü takımın oyuncularına ise yarım gram altın hediye edildi.
Ödüllerini Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola’nın elinden alan takımlar, turnuva süresince keyifli vakit geçirdiklerini ve Bursagaz’da çalışmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.