SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı arıcılar, 'Allah' lafzı yazılı bal peteğini Erdoğan'a hediye etti

Bursa'da arıcılıkla uğraşan bir vatandaş, arılarının bal yaparken işlediği petekte 'Allah' lafzı yazılı olduğunu fark etti. Bu özel

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2018 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2018 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı arıcılar, 'Allah' lafzı yazılı bal peteğini Erdoğan'a hediye etti
Bursa'da arıcılıkla uğraşan bir vatandaş, arılarının bal yaparken işlediği petekte 'Allah' lafzı yazılı olduğunu fark etti. Bu özel petek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edildi. 
İnegöl ilçesinde 20 yıldır arıcılıkla uğraşan Şemsettin Kahyaoğlu, sağım yapmak için kovanı açtığında karşılaştığı manzarayla hayretler içerisinde kaldı. Kahyaoğlu, açtığı petekte arılar tarafından Allah lafzının yazıldığını gördü. Üzerinde Allahü tealanın isminin yazdığını görenler peteğin resmini çekmek için bir biriyle yarıştı. Üzerinde Allah yazılı petek dükkana alışveriş yapmak için gelen müşterilerin büyük ilgisini çekti. Bazı müşteriler peteği satın almak isterken, bazıları ise peteğin bol bol resmini çekti.  Şemsettin Kahyaoğlu, peteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'na hediye etti. AK Parti'nin grup toplantısına giden Kahyaoğlu, Erdoğan'la görüşme imkanı buldu. Balı kendisine veren Kahyaoğlu, "30 Ekim tarihinde milletvekilimiz Vildan hanım cumhurbaşkanımızdan randevu talep etti. Cumhurbaşkanımız sağolsun bizleri kırmadı. Dün grup toplantısı çıkışında meclis hasbahçesinde kendisine balımızı hediye ettik. Baktı, çokta hoşuna gitti. Biz de mutlu olduk. Daha önce kendisi böyle bir bal görmemiş" dedi.



(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.