SON DAKİKA
Hava Durumu

BURSA'NIN YENİ SİMGESİ: CENTRAL BALAT

Bursa'nın en değerli lokasyonlarından Balat'ta 40 yıllık Taşyakan tecrübesiyle yükselen Central Balat'ın lansmanı büyük bir katılımla ger

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BURSA'NIN YENİ SİMGESİ: CENTRAL BALAT
Bursa'nın en değerli lokasyonlarından Balat'ta 40 yıllık Taşyakan tecrübesiyle yükselen Central Balat'ın lansmanı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. İş, alışveriş ve yaşam alanı konseptleriyle Bursa’nın yeni simgesi olacak  projenin Lansmanıyla  birlikte resmi satışlar başlıyor. 


Burak TOK
Bursa’nın en değerli projesi olarak tasarlanan Central Balat'ın tanıtım lansmanı gerçekleştirildi. Şehrin en yüksek yapısı olma unvanını elinde bulunduran Central Balat, konumu, ulaşımı ve getiri potansiyeli itibarıyla, dikkatleri üzerine çekiyor.  150 bin metrekare  toplam inşaat alanına sahip olan Central Balat’ta; özenle dizayn edilmiş 426 konut, Bursa iş hayatına prestij katacak 60 ofis, bin 300 araçlık kapalı otopark ve 11 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Central Balat’ın 20 bin metrekare genişliğindeki AVM alanı; giyimden kozmetiğe, teknolojiden yeme-içmeye, ev tekstilinden eğlenceye kadar en seçkin markaları Bursalılarla buluşturuyor.

 BURSA EKONOMİSİNE DEĞER KATACAK

Central Balat, Bursa ekonomisine katacağı değerler ile de ön plana çıkıyor. 500 milyon TL'lik yatırım maliyeti ile hayata geçirilecek bu eşsiz projede, inşaatta görevlendirilmiş olan 600 kişinin yanı sıra toplamda 2500 kişilik istihdam sağlayacak.  Proje, alışveriş merkezi ve ofislerin açılışı ile birlikte 850 kişilik ek istihdam oluşturacak.


ULAŞIM KOLAYLIĞI ÖNE ÇIKIYOR
Sahip olduğu dinamikleriyle Bursa’da benzerine rastlanmayan değerde bir proje olan Central Balat, avantajlı konumuyla sunduğu ulaşım kolaylığıyla da fark oluşturuyor. Bursa Çevre Yolu ve İstanbul-İzmir Otoyolu’na 2 dakika mesafede bulunan Central Balat; merkezi konumu sayesinde ulaşımda büyük zaman avantajı sağlıyor. Aynı zamanda, İstanbul’a deniz yoluyla ulaşımın önemli noktalarından İDO Güzelyalı İskelesi’ne 10 dk, BUDO Mudanya İskelesi’ne 15 dk uzaklıkta yer alan Central Balat; yapımı devam eden Yüksek Hızlı Tren projesinin ana istasyonuna da, çok yakın bir konumda bulunuyor. Bursa’nın simge yapılarından biri haline gelecek, şehrin en yüksek yapısı olarak Bursa’nın zirvesini ele geçirecek olan Central Balat’ın; Taşyakan güvencesiyle sunduğu eşsiz yatırım ve yaşam imkanlarıyla, yeni bir hayat sunuyor.
 

ŞEHRIN EN DEĞERLISI

Central Balat’ın merkezi konumu, bulunduğu alanın büyüklüğü, geniş sosyal imkanlar sunması, onu Bursa’nın en değerli projesi yapan faktörlerin başında geliyor. Projelerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 residence daireler, Loft residencelar, A plus ofisler, Private ofisler olmak üzere toplam 486 ünite, 20 bin metrekare AVM, bin 300 araçlık kapalı otopark ve 11 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.

YAŞAMIN HER HALI

Central balat; Ofis, Residence, AVM konseptiyle, Bursalıları bir araya getiren tüm imkanları aynı noktada buluşturuyor. Şehrin en değerli lokasyonunda sunduğu ofis, alışveriş ve yaşam alanlarıyla; şehirde yaşamın her haline kapılarını açıyor. Bursa’nın en kıymetli bölgeleri arasında gösterilen Balat’ta yükselen Central Balat; Kârlı getiri potansiyeliyle şehrin en iyi yatırımı olarak ön plana çıkıyor.

"ADIMIZI TÜRKİYE'YE DUYURMAK İSTİYORUZ"

Central Balat projesi’nin lansmanını sunmaktan gurur duyduklarını belirten Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan,” 150 bin metrekare toplam inşaat alnına sahip Central Balat’ta; özenle dizayn edilmiş 426 konut, Bursa iş hayatına prestij katacak 60 ofis, bin 300 araçlık kapalı otopark ve 11 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Herkesin yakından takip ettiği bu projenin toplum yatırım değeri 500 Miliyon TL’dir.  Bursa için büyük bir projedir. Bu büyük projenin Lansmanıyla  birlikte resmi satışlarımıza başlıyoruz. Bursa’nın İstanbul ile yarışan projelere ihtiyacı var. Biz Taşyakan olarak Bursa’yı daha  nitelikli bir yer yapmaya çalışıyoruz. Bursa olarak adımızı Türkiye’ye duyurmamız gerekiyor. Biz bu proje ile bunları hedefledik. Bundan sonraki projelerimiz de bu büyüklükte olacak.”dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.