SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor 'dan gol yağmuru

Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde Arap ekibi Al-Ittihad ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında sahadan 5-1 galip ayrıldı. Bursasp

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 00:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 01:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor 'dan gol yağmuru
Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde Arap ekibi Al-Ittihad ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde oynanan hazırlık karşılaşmasında Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al-Ittihad Jeddah'ı 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek moral buldu.

Daha önce Timsah Arena'da oynanacağı açıklanan karşılaşma Suudi Arabistan takımının ülkesinden izin alamaması nedeniyle Özlüce Tesisleri'ne alındı. Yeşil beyazlı taraftarlara açık olan yapılan ve yaklaşık 1000 Bursaspor ve Suudi Arabistan taraftarının izlediği maçta, Bursaspor ilk yarıyı 5. dakikada Batalla, 10. dakikada Faty ve 24. dakikada Amaar Ali'nin kendi kalesine attığı gollerle 3-0 önde kapadı.

İkinci yarıya Sercan'ın yerine Mert Örnek'i alarak başlayan Bursaspor, 47. dakikada Aziz Eraltay'ın mükemmel golüyle 4-0 öne geçti. 60. dakikada Merter sakatlanarak yerini Şamil'e bıraktı. 63. dakikada Abdulrahman Kamel farkı üçe indirdi: 4-1 İkinci yarıda oyuna dahil olan genç oyuncu İsmail Can Çavuşluk'un 76. dakikadaki golüyle skor 5-1 oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.