SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir de paralelci lobi yine iş başında

Bursa’da ‘Temaşa-i Ramazan’ coşkusu başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi olan

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2014 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükşehir de paralelci lobi yine iş başında
Bursa’da ‘Temaşa-i Ramazan’ coşkusu başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi olan Ramazan ayının Bursa’da anlamlı bir şekilde yaşanması için hazırlanan ‘Temaşa-i Ramazan’ programını kamuoyuna tanıttı.

Bursa’da Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan programı, Merinos Park’taki Gölpark Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. ‘Temaşa-i Ramazan 2014’ etkinlik programını kamuoyuyla paylaşan Başkan Altepe, “Ramazan ayı, maddi ve manevi tüm güzellikleri ailemiz ve sevdiklerimizle paylaştığımız bir ay. Yardımlaşma ve paylaşma duygularının arttığı Ramazan ayı, dostlukları ve kardeşliği de pekiştiriyor. Bursa olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ve ilçe belediyelerimizle bu yıl da Ramazan ayının tüm renkleriyle yaşanması için gereken çalışmaları gerçekleştirdik. Ramazan ayının kendine has kültürünü zenginleştirerek Bursa’da bu ayı daha da anlamlı kılmayı istedik” diye konuştu.

FETULLAH GÜLEN'İN BESTECİSİ MAHER ZAİN'DE BURSA'DA OLACAK


Fetullah Gülen'in Rise Up/Colors Of Peace albümündeki sanatçı ve bestecilerden biri olan Maher Zain, Gülen'e hayranlığını ve memnuniyetini her fırsatta dile getiriyor. Ramazan ayında vereceği konserler için Türkiye´ye gelen Maher Zain, albümlerindeki Türkçe, Arapça ve İngilizce şarkılarını Bursa’da seslendirecek.

'BU ALBÜMDE BULUNMAKTAN ŞEREF DUYDUM'

Zain, Gülen'e olan hayranlığını sık sık dile getiriyor.

Fethullah Gülen’in şiirlerinden ‘Bu Dünya Hayatı’ adlı şiirini söyleyen Zain, “Şiirlerin tamamına bakıldığında hepsi çok anlamlıydı. Benim genel hayata bakışımla son dönemdeki değişimimle bu çalışma çok paralellik arz ediyor. Kendisi de hayatıyla, işiyle, çabasıyla dünya barışına hizmet etmeye çalışıyor. O anlamda çok paralel görüyorum ve bu albümde bulunmaktan şeref duydum. Albümde yer alan sanatçılardan biri olmak benim için çok önemli ve değerli.” demişti.!

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.