SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir'den yeni ilçelere arazi yolu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, il merkezi sınırlarına dahil olan ilçelerde tarım arazilerine ulaşımı kolaylaştırmak için yol çalışmaları

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükşehir'den yeni ilçelere arazi yolu
Bursa Büyükşehir Belediyesi, il merkezi sınırlarına dahil olan ilçelerde tarım arazilerine ulaşımı kolaylaştırmak için yol çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Kanunu ile Büyükşehir sınırlarına dahil olan bütün ilçelerde zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Yeni dönemde Bursa’yı kırsal kalkınmada da öne çıkarmak isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin talimatı üzerine, ilçelerdeki hizmetlere arazi yollarının düzenlenmesiyle start verildi. Büyükşehir Belediyesi’nin uzman kadroları tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; Karacabey, Mustafakemalpaşa, İznik, İnegöl, Büyükorhan ve Orhaneli’de arazi yollarıyla ilgili çalışmalar yapılıyor. Çalışma kapsamında 8 ekip 8 ayrı noktada arazi yollarının tesviyesini gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi sınırlarına yeni katılan tüm ilçelerde tarımla uğraşan vatandaşların daha rahat ve güvenli şekilde tarım arazilerine ulaşabilmeleri maksadıyla yapılan çalışmalar, yaklaşık 4 bin kilometrelik yolu kapsıyor. Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi köy yollarında da çalışmalarını sürdürüyor. Köy yollarının asfalt ve yama çalışmalarında da 3 ayrı ekip çalışıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.