SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir'in yardım aracı Soma'ya yola çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından toplanan ve kuru gıda, çocuklar için sağlık malzemesi ve oyuncaktan oluşan yardım aracı, Soma’daki

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2014 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2014 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükşehir'in yardım aracı Soma'ya yola çıktı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından toplanan ve kuru gıda, çocuklar için sağlık malzemesi ve oyuncaktan oluşan yardım aracı, Soma’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Soma’daki maden faciasından olumsuz etkilenen aileler için derlenen yardım aracı, Merinos Parkı’nda gerçekleştirilen törenle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından uğurlandı. Soma’da geçen hafta yaşanan facianın tüm Türkiye’yi derinden etkileyen büyük bir acı olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaşanan tahribatın giderilmesi noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman için yardıma hazır olduklarını söyledi. Bursa olarak facianın yaşandığı andan itibaren olaya duyarlılık gösterdiklerini, kendilerinden istenilen her türlü malzemeyi kaza bölgesine ulaştırdıklarını anlatan Başkan Altepe, en son Soma Belediye Başkanı Hasan Ergen’in talebi doğrultusunda kuru gıda, çocuk sağlık malzemeleri ve oyuncaktan oluşan yardım aracını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere yola çıkardıklarını ifade etti. Başkan Altepe, “Yarın inşallah biz de orada olacağız. Ziyaretlerde bulunup, yerinde tespitler yapacağız. Yaraların sarılması, oradaki ailelere moral ve destek verilebilmesi için neler yapabileceğimizi Soma Belediye Başkanı ve yetkililerle görüşmüş olacağız. Bursa olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.