SON DAKİKA
Hava Durumu

Çevre için yarıştılar

Alman enerji devi EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Alman enerji devi EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. 


Düzenlediği 'Liseler Arası Çevre Konulu Bilgi Yarışması’yla, çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamayı hedefleyen Bursagaz’ın bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği yarışmanın Yıldırım ve Osmangazi ilçe ara eleme turlarında yine heyecan hâkimdi. Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi Spor Salon’unda gerçekleştirilen Yıldırım ilçe ara eleme turuna 9 okul katılırken, birincilik koltuğuna Emirsultan Anadolu Lisesi oturdu.
Kestel, Mudanya, Nilüfer, Yıldırım ilçe ara eleme turlarının ardından Osmangazi ilçe ara eleme turunda 20 okul kıyasıya yarıştı. Yarışmaya katılan 20 okul birinci olabilmek için ter dökerken, Samet Saraç Anadolu Lisesi birincilik gururunu yaşadı.
Bursagaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Dilek Kiper, "Bu çalışmamız, bugün için değil, geleceğin sorumluluk sahibi fertleri için yapılmış bir yatırımdır" dedi.
Yarışma sonrasında kısa bir konuşma yapan Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kahya, her geçen gün tahrip olan çevreyi koruyarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakılmasını istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.