SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li Başkan 'ByLock'tan tutuklandı!

Bursa CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Taşvuran, FETÖ üyesi olduğu ve kırmızı ByLock listesinde yer aldığı gerekçesiyle çıka

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 00:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'li Başkan 'ByLock'tan tutuklandı!
Bursa CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Taşvuran, FETÖ üyesi olduğu ve kırmızı ByLock listesinde yer aldığı gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İtirafçı olduğu ileri sürülen Taşvuran’ın 12 saat süren sorgusunda 42 sayfa ifade verdiği öğrenilirken, bu ifadelerin kamuoyuna yansımasıyla FETÖ’nün CHP’ye nasıl sızdığı ve sızmanın ne boyutta olduğunu da ortaya çıkaracak.

CHP Gençlik Kolları Bursa İl Başkan Yardımcısı Ali Taşvuran, 18 Ekim tarihinde kırmızı ByLock listesinde yer alması nedeniyle polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından dün mahkemeye çıkarılan Taşvuran tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bursa ve CHP gündemine bomba gibi düşen olayın ardından özellikle CHP’de büyük tedirginlik yaşandığı bildirilirken, Taşvuran’ın itirafçı olmak için başvurduğu ileri sürüldü. Taşvuran’ın çok önemli bilgiler verdiği iddia edilirken, özellikle örgütün CHP içindeki yapılanması ve talimatları önümüzdeki günlerde kamuoyunun ana gündemi olacak.

Sakarya’dan Bursa’ya sadece 2 yıl önce gelen ve bu süre zarfından CHP’nin gençlik yapılanmasında önemli bir rol oynayan Taşvuran’ın, bu kadar hızlı bir şekilde partiye sızması, partinin neresine kadar sirayet ettiği sorularını da gündeme getiriyor. CHP’den günlerdir konuyla ilgili ses çıkmazken, partili avukatların durumun çok vahim olması nedeniyle Taşvuran’a avukatlık yapmadıkları da ifade ediliyor. Örgütün Taşvuran’a partinin en tepesine kadar ulaşması talimatı verdiği de iddialar arasında yer alıyor.

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.