SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumalıkızık mevkiinde feci kaza! Sürücü kılpayı ölümden döndü

Cumalıkızık mevkiinde yaşanan motosiklet kazası, kask başta olmak üzere koruyucu kıyafetlerin önemini bir kez daha ortaya çıkardı. Traf

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumalıkızık mevkiinde feci kaza! Sürücü kılpayı ölümden döndü
Cumalıkızık mevkiinde yaşanan motosiklet kazası, kask başta olmak üzere koruyucu kıyafetlerin önemini bir kez daha ortaya çıkardı. Trafiğin yavaş seyrettiği anda arkadan gelen motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek kaydı. Devrilen motosikletten düşen sürücü, kılpayı ölümden döndü.
Bursa-Ankara yolu Cumalıkızık mevkiinde meydana gelen kaza, bir servisin kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Trafiğin yavaş seyrettiği anda kaydedilen görüntüde arkadan gelen motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek kaydı. Devrilen motosikletten düşen sürücü yanından geçen araca çarpmaktan ve diğer aracın altında kalmaktan da son anda kurtuldu. Kazada can kaybı olmaması sevindirdi.
Kask takmadan ve diğer güvenlik önlemlerini almadan kullanılan motosikletlerin ölüm riskini arttırdığını söyleyen uzmanlar ise "Motosiklette mutlaka kask kullanılmalı. Her sürücü özel bot, pantolon, mont, eldiven ve standartlara uygun kask giymeli" uyarısında bulunuyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.