SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da açıkladı! Fırat'ın doğusuna giriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ile ABD ile paylaştık."

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2019 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2019 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da açıkladı! Fırat'ın doğusuna giriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ile ABD ile paylaştık." dedi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "6 bin 100 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğumuzu bugün 26 bin 764 kilometreye ulaştırdık." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehir hastaneleri gibi dev projeler için alternatif finansman modellerinin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Burada önemli olan devletin kendi bütçesinden yapmasının çok uzun zaman alacağı işleri özel sektörün finans ve organizasyon kabiliyetiyle kısa sürede milletimizin hizmetine sunuyor olmasıdır. Üstelik burada sadece bir inşaat yapılmıyor aynı zamanda teknoloji transferinden bilgi birikimine, yeni finansman modellerinden ekonomimize can katacak açılımlara kadar pek çok kazanç elde ediliyor." Erdoğan, Yap-işlet-devret modeli ile ilgili odlarak, "CHP Genel Başkanı göremiyor diye bu modelin ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine katkılarını yok sayamayız." dedi.
"Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz"
"Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik." diyen Erdoğan, "Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ile ABD ile paylaştık." ifadelerini kullandı.
"Faizler daha da inecek"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankası faizleri indirdi, daha da inecek. Müjdeyi veriyorum enflasyon da düşecek, bunu da göreceksiniz." şeklinde konuştu. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.