SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte Bursa'da olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında 15 Şubat Cuma günü 15.00'te Bursa'da vatandaşlarla b

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2019 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte Bursa'da olacak!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında 15 Şubat Cuma günü 15.00'te Bursa'da vatandaşlarla buluşacağı öğrenildi.
Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman,  yaptığı açıklamada programın bugün netleştiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımızın Bursalılarla buluşacağı tarih belli oldu. Tüm teşkilatlarımızla seçim için sahadayız. Bursa'ya yakışan bir karşılama ve miting yapacağız"dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalde her gün iki miting planı bulunduğunu ancak Cuma günü için tek mitingin Bursa'da olacağını kaydeden Salman, "Haftaya Cuma günü 15.00'te tüm Bursalıları mitingimize bekliyoruz. Miting alanı henüz belli değil. Bursa teşkilatları olarak her geçen gün seçim temposunu arttırıyoruz. Cumhurbaşkanımız da Bursa'ya ayrı bir önem veriyor. İnşallah güzel bir miting ve karşılama olacak" dedi.  Erdoğan'ın Atatürk Stadyum Meydan'da halkla buluşması düşünülürken, aynı gün Osmangazi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve sembol projeler arasında gösterilen Panoroma 1326 Fetih Müzesi'nin resmi açılışını yapması bekleniyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.